بیوگرافی اعضا

محسن غفوری آشتیانی

پرفسور محسن غفوری آشتیانی استاد نمونه پژوهشگاه بين المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله بوده و فارغ التحصیل  دکتری مهندسی زلزله از دانشگاه فنی و ایالتی ویرجینیا (آمریکا) در سال 1363 میباشند. محسن غفوری آشتیانی با بیش از 3۹ سال سابقه کار، موسس و رئيس پژوهشگاه بين‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله: آذر 68 تا آذر 85؛  عضو وابسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، عضو هيأت مؤسس و رئيس سابق انجمن مهندسی زلزله ايران؛ مدير انجمن بين‌المللی مهندسی زلزله (IAEE)؛ مشاور تخصصی مدلسازی و مدیریت ریسک بانک جهانی و سازمان ملل؛ رئيس سابق کميسيون خطر و ريسک زلزله و حرکات قوی زمين انجمن بين المللي زلزله شناسی(IASPEI) ؛ عضو کميسيون علمی و فنی استرتژی کاهش سوانح طبيعی سازمان ملل متحد(UN-ISDR) ؛ عضو و هيأت مديره: برنامه ايمنی لرزه ای جهان  (WSSI)؛ عضو مؤسس انجمن بين المللي مديريت جامع خطر پذيری(IDRiM) ؛ عضو اندیشکده آمایش بنیادین مرکز الگوی پیشرفت ایرانی-اسلامی و عضو گروه مديريت برنامه بين‌المللی ارزیابی GSHAP وGEM و EMI بسیاری از جوامع علمی ملی و بین المللی است. تا کنون مجری پروژه‌های تحقيقاتی متعدد در زمينه ارزيابی خطر و مديريت خطرپذيری زلزله، برآورد ریسک و تدوین مدلهای بیمه ای، ارزِيابی سريع خسارات ناشی از زلزله با استفاده از سنجش از راه دور و اطلاعات ماهواره ای، تحليل و برآورد آسيب‌پذيری و ریسک سازه‌های نيروگاهی و صنعتی در برابر زلزله، مطالعه آسيب‌پذيری وریسک شهرهای تهران، مشهد، شیراز،کابل، مزارشریف، کیش و داکا؛ تدوين برنامه مقاوم‌سازی شهر تهران در برابر زلزله آينده و … است. از جمله فعالیتهای پژوهشی ایشان در ایران انتشار بيش از ۳۰۰ مقاله علمی در ژورنالهای علمی-پژوهشی و کنفرانسهای علمی– بين‌المللی در زمينه مهندسی زلزله و مديريت خطرپذيری؛ انتشار ۶۰ عنوان گزارش تحقيقاتی در زمينه‌های زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله؛ مدير مسؤول و سر دبير مجلات علمی ملی و بین المللی میباشد.

کیارش ناصر اسدی

دکتر کیارش ناصراسدی دانشیار گروه عمران دانشکده مهندسی دانشگاه زنجان بوده و فارغ التحصیل  دکتری و فوق لیسانس مهندسی زلزله از پژوهشگاه بين المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله می باشد. دکتر ناصراسدی بیش از ۲۵ سال سابقه کار حرفه‌ای در زمینه مهندسی عمران  و ۱۵ سال سابقه تحقیقاتی در زمینه‌های برآورد ریسک و مدیریت آن دارد و سابقه دو دوره  عضو هيأت مدیره انجمن مهندسی زلزله ايران دارد. تاکنون مجری و همکار کلیدی در پروژه های تحقیقاتی و مطالعاتی متفاوت در زمینه برآورد، مدیریت ریسک، تحلیل و برآورد ریسک سازه های صنعتی و شیمیایی و پالایشگاهی، شریان های حیاتی گاز، آب و برق و انواع ساختمانها و شهر ها در برابر زلزله را داشته است. در کارنامه ایشان ارزیابی آسیب پذیری و ریسک  شهرهای مشهد، کابل، مزارشریف، کیش و زنجان و تدوين برنامه اسکان اضطراری و بازسازی در  شهر زنجان در برابر زلزله آينده و … است. همچنین دوره های متفاوتی در زمینه برآورد ریسک سیل و برآورد خسارات ناشی از سیل و زلزله از طریق سنجش از دور شرکت کرده و در این زمینه تجربه کسب نموده است.  از انتشارات علمی ایشان می توان به بیش از ۵۰ عنوان مقاله ژورنال و کنفرانس و گزارش علمی اشاره نمود.

محمد مختاری

دکتر محمد مختاری عضو هیات علمی پژوهشگاه بين‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله بوده و فارغ التحصیل ژئوفیزیک/زمین شناسی از دانشگاه برگن نروژ و فوق لیسانس ژیوفیزیک دریائی از دانشگاه ساتهمتون انگلستان می‌باشد . ایشان مسئول ژئوفیزیک پروژهای متعدد در شرکت نفت نورسک هیدرو نروژ 1362-1370؛ مشاور عالی ژئوفیزک شرکت نفت، مدیریت اکتشاف؛ عضو هيأت مؤسس (بازگشائی) و عضو انجمن ژئوفیزک ايران؛ عضو انجمن ژئوفیزیک نروژ؛ عضو هیات مدیره انجمن بین المللی پیش نشانگر های زمین لرزه، (لندن) ISEP؛ عضو کارگروه 3 ICG/IOTWS ؛ عضو کارگروه تحليل خطر سونامی در اقیانوس هند ؛ رئیس پژوهشکده زلزله شناسی، پژوهشگاه بين‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله؛ عضو موسس و رئیس مرکز ملی پیش بینی زلزله، پژوهشگاه بين‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله؛ مدیر علمی چهارمين و پنجمین کنفرانس بين‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله؛ نماینده ايران در گروه بازرسی سازمان معاهده منع جامع آزمايشات هسته‌ای (CTBT)؛ رئیس هیات مدیره شرکت پتروکاو انرژی. ایشان مجری پروژه‌های تحقيقاتی و حرفه ای متعدد در زمينه های ژئوفیزیک کاربردی و زمین شناسی در مطالعات اکتشافات هیدرو کربن در سطح ملی و بین المللی، همکاری درتحليل و برآورد آسيب‌پذيری و ریسک سازه‌های نيروگاهی و صنعتی در برابر زلزله از بعد زلزله شناسی، مطالعات مربوط به امکان سنجی پیش بینی زلزله و تهیه ی سند راهبردی مطالعات پیش نشانگرهای زمین لرزه، مطالعات گسترده در زمینه سونامی در سواحل جنوبی ایران (مکران) و نیز همکاری در طراحی هشدار زود هنگام سونامی در اقیانوس هند به ویژه سواحل شمالی آن، همکاری در تدوين برنامه‌های آموزشی لازم برای کاهش خطرات زلزله در کشور، راههای شناسايی و تشخيص انفجارات هسته‌ای با استفاده از شبکه عصبی. بیش از 120 مقاله تخصصی در مجلات علمی-پژوهشی و کنفرانسهای ملی و بین‌المللی و 5 کتاب در زمینه علوم زمین و ژئوفیزیک به زبان های فارسی و انگلیسی از ایشان به چاپ رسیده است.

محمد غفوری آشتیانی

محمد غفوری آشتیانی، کارشناس خبره اقتصادی و بازرگانی و مالی و فارغ التحصیل اقتصاد از دانشگاه تهران در سال1349 و دکترای مدیریت استراتژیک از امریکا میباشد. محمد غفوری آشتیانی بیش از 45 سال سابقه کار اقتصادی و مالی و فعالیت مدیریت اقتصادی، بازرگانی و مهندسیی در زمینه های مختلف دارد. از سال 1351 تا 1360 مدیریت مالی پروژه های ساختمانی ملی نظیر مجموعه ورزشگاه آزادی، اتوبان کرج- قزوین بوده است. پس از انقلاب معاون وزارت بازرگانی در امور شرکت ها و ستاد بسیج اقتصادی فعالیت داشته است. از سال 1365 تا کنون در سمت رئیس هیئت مدیره شرکت ساختمانی و مدیریت ساخت چندین پروژه بلندمرتبه؛ مجری چندین پروژه تولیدی بوده و در سالهای اخیر مشاور فنی و اقتصادی رئیس دیوان عدالت اداری و دادستان کل کشور میباشد.

بابک منصوری

بابک منصوری متولد سال 1344 در تهران و دانشیار پژوهشکده مدیریت خطرپذیری و بحران (ریسک) پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله از سال 1394 می باشد و از سال 1384 بعنوان هیئت علمی این پژوهشکده فعالیت علمی و پژوهشی داشته است.  وی فارغ التحصیل سال 1381 دکتری عمران-سازه (با نگرش بر استفاده از فناوریهای نوین در مهندسی زلزله) از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی تحت راهنمایی استاد فقید دکتر ماسانوبو شینوزوکا؛ محقق مدعو دانشگاه کالیفرنیا در ایرواین در لابراتوار مهندسی زلزله استاد شینوزوکا در سالهای 1381 تا 1383؛ محقق ارشد شرکت مشاور آمریکاییImagecat Inc., (Long Beach, CA) در سالهای 1380 تا 1381؛ و مشارکت فعال در چندین پروژه تحت حمایت NSF و گزارشات مربوط به مرکز MCEER (Buffalo, NY) دارای نقش کلیدی بوده است. وی مجری پروژه جهانیGEM-EMME  در بخش WP4 (توسعه مدل ریسک زلزله ایران) در سالهای 2011-2013؛ مسئول بخش مطالعات مسکن در دو پروژه جامع UNDP (ارزیابی خسارات پس از سانحه و تهیه دستورالعمل PDNA)  برای مخاطرات چندگانه ایران (2019 و 2020)؛ بعنوان مجری و یا همکار اصلی در پروژه‌های تحقيقاتی متعدد در زمينه برآورد سريع خسارات ناشی از زلزله با استفاده از فناوری سنجش از دور و توسعه روشهای پردازش تصاویر ماهواره ای اپتیکی و راداری، توسعه بانکهای اطلاعات مکانی و توسعه مدلهای آسیب پذیری ساختمان و زیر ساختها و تلفات انسانی و برآورد ریسک لرزه ای کشور، مطالعات و مدلسازی صندوق بیمه زلزله کشور، برآورد آسيب‌پذيری و مدلسازی ریسک شهرهای تهران، تبریز، مشهد، ساری، کابل؛ و انتشار بيش از ۳2 مقاله علمی-پژوهشی (20 مقاله ISI و 12 مقاله ISC)،50 مقاله در کنفرانسهای علمی– بين‌المللی، 35 گزارش از طرح پژوهشی اجرا شده در زمينه‌های سازه و مهندسی زلزله، و عضو هیئت تحریریه تعدادی از انتشارات مربوط به فناوری سنجش از دور و مهندسی زلزله نقش داشته است.

مهدی صادقی

او در‌ گرایش مهندسی عمران در سال ۱۳۸۵ فارغ التحصیل شد و در سال ۱۳۸۶ کارشناسی ارشد خود را در گرایش مهندسی زلزله در دانشگاه علوم و تحقیقات تهران در زمینه محاسبه و ارزیابی خسارت وارده بر ساختمان و شریان های حیاتی آغاز نمود، او‌ دکتری خود را در زمینه مهندسی سازه-زلزله در همان دانشگاه در زمینه تدوین مدل احتمالاتی بر پایه ریسک برای شهر شیراز بهینه سازی خسارت زلزله بر ساختمان های شهری انجام داد. در حال حاضر در شرکت بین المللی Aon شعبه سیدنی استرالیا در بخش تحلیل و محاسبات بیمه اتکایی در حال ارزیابی و کار با مدل های جهانی احتمالاتی ریسک مخاطرات طبیعی و تدوین مدل های سفارشی ریسک زلزله، طوفان، سیل و… می باشد.
از جمله پروژه های او شامل:
– مدل سازی ریسک مخاطرات طبیعی با استفاده از مدل های جهانی احتمالاتی
– ارزیابی دقیق اجزای مدل های جهانی برآورد احتمالاتی خسارت زلزله، سیل، توفان، آتش سوزی و…
– پیشنهاد تغییر و بهینه سازی در مدل های جهانی ارزیابی خسارت با توجه به آخرین یافته های علمی
– تدوین و تغییر مدل های شکنندگی/آسیب پذیری زلزله، سیل، توفان موجود با توجه به شرایط منطقه

نغمه پاکدل لاهیجی

او‌ تحصیلات خود را در زمینه مهندسی عمران در سال ۱۳۸۶ از دانشگاه گیلان به پایان رساند و در سال ۱۳۸۷ کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی زلزله در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی آغاز نمود.
از سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را در زمینه بررسی روش های محاسبه حق بیمه متناسب با ریسک زلزله ایران با توجه به شاخص های مقرون به صرفه بودن آغاز نمود. در دوره دکتری مهندسی سازه – زلزله در دانشگاه علوم و تحقیقات تهران به بررسی روش های مدیریت ریسک زلزله با بهرگیری از سیستم های تامین مالی جهت توزیع هدفمند ریسک ادامه داد. او همچنین مطالعات و محاسبات اولیه صندوق بیمه زلزله ایران را انجام داده و بررسی و مدل پایه صندوق را پیشنهاد نموده است. در حال حاضر در سیدنی استرالیا مشغول به طراحی سازه ها در زمینه مترو، ریل، پل ، فرودگاه، استادیوم و غیره در شرکت بین المللی مشاوره سازه KBR می‌باشد.

حمید غفوری آشتیانی

دانش آموخته دانشگاه صنعتی شریف در مقطع کارشناسی ارشد رشته عمران گرایش سازه و مشارکت کننده در دوره های متفاوت سازمان بانک جهانی در حوزه های مدیریت ریسک سوانح، کاهش ریسک سوانح و تاب آوری شهر ها. ایشان افتخار همکاری با موسسه سامان پایدار را در پروژه های گوناگون را داشته که از این میان می توان به پروژه تدوین و برآورد مدل ریسک و مدیریت بحران جزیره کیش ، به عنوان تحلیلگر ریسک و خسارات و همچنین پروژه برآورد جامع ریسک و مدیریت بحران شهرهای کابل و مزار شریف به عنوان field data collector و تحلیلگر ریسک و خسارات اشاره کرد.

فرخ پارسی زاده

فرخ پارسی زاده متولد 28 آبان 1336 می باشد.  سمت وی استادیار، پژوهشکده مدیریت خطرپذیری، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهدسی زلزله می باشد. زمینه‌های تحقیقاتی مورد علاقه پژوهشی ایشان رسانه های ارتباط جمعی و زلزله، آموزش همگانی زلزله و ایمنی، تاثیرات اجتماعی و فرهنگی زلزله، نیازسنجی زنان؛ قبل، هنگام و بعد از زلزله می باشد. ایشان طراح مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس کشور، مانور در ادارات، تمرین زلزله و ایمن در مهدهای کشور می باشد.  نویسنده 21 مقله در ژورنالهای ایرانی و خارجی، 24 مقاله در کنفرانس های داخلی و خارجی،  اجرای 15 پروژه تحقیقاتی، دبیر اجرایی بیش از 21 کنفرانس ملی و بین المللی، طراح 18 مورد فیلم و تیزر آموزش همگانی زلزله و ایمنی، طراح 26 مورد پوستر آموزش همگانی و تخصصی.  ایشان همچنین مدیر آموزش همگانی، معاون دفتر همکاری های علمی و بین المللی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ،رئیس مرکز اسناد فرهنگی آسیا  ،رئیس کتابخانه و مرکز اسناد، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله ،مدیر روابط عمومی و همکاریهای بین الملل، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله  ،رئیس اداره اعزام دانشجویان، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  ،مشاور بین الملل دانشگاه پیام نور ،مشاور بین الملل دانشگاه شاهد می باشند.

امیر شاه محمدیان

امیر شاه محمدیان

امیر شاه محمدیان دانشجوی دکتری مهندسی عمران گرایش مهندسی زلزله و از سال ۹۶ تاکنون مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز می باشد. او در حال فعالیت و پژوهش در زمینه دستیابی به مسکن ایمن و اقتصادی با استفاده از رویکرد تفکر سیستمی و همچنین مدلسازی فجایع می باشد. زمینه کاری وی، تفکر سیستمی در شناخت و حل مسایل پیچیده، مدلسازی دینامیک سیستم ها، ریسک و اقدامات کاهش ریسک سوانح، بیمه و مدلسازی ریسک، آگاه سازی مردم و ایجاد فرهنگ ایمنی و همچنین استفاده از یادگیری ماشین، شبکه های عصبی، یادگیری عمیق و بلاک چین در زمینه ی کاهش ریسک سوانح می باشد.